Aika

Kalevalaiseen jäsenkorjaushoitoon kuluu yleensä aikaa noin puolitoista tuntia. ​Se voi kuitenkin vähän vaihdella ja kannattaakin varata pari tuntia aikaa. 

​​Hieronta-ajat hinnaston mukaan.

Käykö kortti?

Käy se. Käteinenkin toimii, eikä maailmanloppu tule siitäkään jos lompakko unohtui.

Pukeutuminen

Kalevalaiseen jäsenkorjaukseen tullessasi voit valmistautua samoin, kuin kokohierontaankin. Kaikki hoidot tehdään paljaalta iholta. Sinun ei siis tarvitse pukeutua mitenkään erityisesti, lähinnä alushousujen olisi hyvä olla lyhyet, jotta pystytään tarvittaessa käsittelemään myös alaraajojen lihaksia. Pitkille hiuksille on hyvä ottaa mukaan hiuslenkki.

Jos sairastut

Annathan arvoa meille, etkä tule hoitoon sairaana tai puolikuntoisena.

​Sairaana hoitaminen ei ole sinulle turvallista ja pahimmillaan hoitaja saa tartunnan. Hoitajan sairausloma viivästyttää kaikkien hoitoja.

​Kiitos, että huomioit meidät! 


Voimakkaat tuoksut

Tulethan tuoksutta! Tiloissamme on henkilöitä, jotka saavat hajusteista allergisia oireita. 


Tuoksutko liikaa

Treenit ja muu rehkiminen 

Hoidon jälkeen on tärkeää, että keho saa palautua hoidosta. Erityisesti kalevalaisen jäsenkorjauksen jälkeen liikuntaharrastukset, suursiivoukset, muuttokuormat ja pihatyöt on syytä jättää muutamaksi päiväksi. Tämä kannattaa huomioida jo aikaa varatessa.

Pysäköinti

Ensisijaisesti autokatoksen ensimmäiselle paikalle vasemmalta lukien, kun se on vapaana, tai vieraspaikalle (perimmäinen parkkiruutu pihassa). Muut autopaikat ovat varattuja. Piha-alueella pysäköinti on sallittu ainoastaan siihen merkityillä paikoilla.

​Julkinen liikenne

Bussilinjat 50 ja 55 pysähtyvät Kanavan koulun pysäkillä n. 300 m päässä ja linja 53 Manttaalitalon pysäkillä ​n. 400 m päässä. Lempäälän rautatieasemalta on ​n. 10 minuutin kävelymatka.

Odottelu

Hoitohuoneemme on meillä kotona, eikä meillä ole asiakkaidemme yksityisyyden turvaamiseksi mahdollista tarjota odotustilaa, jossa seuraava asiakas voisi odottaa vuoroaan. Toivomme täsmällisyyttä.